Paraffinum liquidum

Η Υγρή παραφίνη είναι ορυκτό έλαιο, με ευρέα χρήση στα καλλυντικά. Το paraffinum liquidum είναι µαλακτικός, λαµπρυντικός παράγοντας, λιγότερο αποτελεσµατικός από την βαζελίνη, αλλά µε περισσότερο αποδεκτή κοσµητικά µη λιπαρή εµφάνιση, που σχηµατίζει ευεργετικό ηµιλιπαρό υµένα στην επιδερµίδα και αποκαθιστά το διαταραγµένο δερµατικό φραγµό.   Είναι ασφαλή για χρήση στα καλλυντικά

Synthetic Wax

Το συνθετικό κερί βοηθά στο να μην διαχωρίζονται τα συστατικά των γαλακτωμάτων σε στερεά και υγρά. Επίσης μειώνει την ευθραυστότητα τον προϊόντων στικ και των κραγιόν Το συνθετικό κερί είναι  απόλυτα ασφαλή για χρήση σε καλλυντικά και προϊόντα προσωπικής περιποίησης.

Magnesium Stearate

Το Magnesium Stearate χρησιμοποιείται γενικά στα καλλυντικά για τις λιπαντικές του ιδιότητες,Βοηθούν τα γαλακτώματα από τον διαχωρισμό των συστατικών τους ( υγρά / στερεά συστατικά ) . Επίσης χρησιμοποιείται γιατί το πάχος του λιπιδίου (ελαίου) στα καλλυντικά και προϊόντα προσωπικής φροντίδας μειώνει την διαφανή εμφάνιση των τελικών προϊόντων Το συγκεκριμένο συστατικό είναι απόλυτα ασφαλής για χρήση στα καλλυντικά και τα…