Skincare & Fragrance

Magnesium Stearate

Το Magnesium Stearate χρησιμοποιείται γενικά στα καλλυντικά για τις λιπαντικές του ιδιότητες,Βοηθούν τα γαλακτώματα από τον διαχωρισμό των συστατικών τους ( υγρά / στερεά συστατικά ) . Επίσης χρησιμοποιείται γιατί το πάχος του λιπιδίου (ελαίου) στα καλλυντικά και προϊόντα προσωπικής φροντίδας μειώνει την διαφανή εμφάνιση των τελικών προϊόντων

Το συγκεκριμένο συστατικό είναι απόλυτα ασφαλής για χρήση στα καλλυντικά και τα είδη προσωπικής φροντίδας.

Γεια σου! Με λένε Χριστίνα... Καλως ήρθες στην ιστοσελίδα μου, στην οποία θα βρεις υπέροχα reviews, tips, tutorials, diy και φανταστικούς διαγωνισμούς Φιλάκια...

WebSite Facebook Twitter Instagram

Leave a Reply